客戶服務平台

顧客的回饋是我們的進步動力。為提升服務質素,銀杏館特設客戶服務平台。
歡迎閣下透過以下途徑提供寶貴意見 :
電話 8100 0480
電郵 cs@gingkohouse.hk
關注我們

alt

 

logo

alt

2014「第四屆香港傑出企業公民銀獎社會企業」2013-14「卓越企業品牌」選舉2013年「滙豐營商新動力」獎勵計劃

搜尋

掌門人@銀杏館 PDF 列印 E-mail
週一, 01 二月 2010 08:00
比D獎金, 定係比D獎品呢?

點解我會用以上兩句做開場白?因為今天銀杏館太子店--中式小炒及燉湯專門店, 來了一位份量十足的貴賓.

有請我地既節目主持人............................曾志偉.

超級無敵掌門人,曾志偉,遊戲節目,名人,中餐,燉湯,小炒,美食,獎金,獎品,送禮,開心,有趣,得意,快樂

志偉個人好隨和, 佢仲好鐘意我地既食物水準添.
掌門人無比到獎品.....至於獎金唔知找數算唔算呢XD. 不過掌門人一出, 歡樂同開心就一定伴隨著一齊既啦, 掌門人食得開心, 我地一樣做得開心.

銀杏館太子店所有小炒同燉湯, 100%不加味精同雞粉架, 咁先至夠原汁原味架, 我地呢個信念慢慢受到大家歡迎, 好似越來越多名人到來, 口碑係點, 你都知啦.
最近更新在 週五, 06 八月 2010 11:09